Ανακαινίσεις

Αναλαμβάνουμε την εκ νέου σχεδίαση και αναπαλαίωση δωματίων και κτιρίων. Σε συνεννόηση με τον πελάτη προχωράμε στην υλοποίηση του σχεδίου ανακαίνισης, χρισημοποιώντας ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά. Δείτε τα αποτελέσματα σε έργα που αναλάβαμε:

 

Ανακαίνιση Βιομηχανικού χώρου

Ο συγκεκριμένος χώρος  προοριζόταν για βιομηχανική χρήση. Βέβαια η κατάσταση που βρισκόταν δεν ήταν η καλύτερη για αυτόν τον σκοπό. Η Συμεών Καραβάς Οικοδομική (Skaravas) , ανέλαβε την ανακαίνιση του σε έναν χώρο που θα είναι εμφανίσιμος ώστε να μπορεί να χρισημοποιηθεί για την χρήση αυτή.

Ανακαίνιση Διαμερίσματος 

Ένα διαμέρισμα είναι ένας τόπος όπου οι περισσότεροι άνθρωποι αφιερώνουν πάρα πολύ χρόνο. Ένα όμορφο διαμέρισμα, συνεπώς βάζει τα θεμέλια για μια πιο όμορφη ζωή. Το παρακάτω ανακαινισμένο διαμέρισμα είναι πλέον μοντέρνο και όμορφο, ένας χώρος στον οποίο θα ήθελε να μένει κάποιος.

Ανακαίνιση Επαγγελματικού χώρου γραφείου

Στις παρακάτω εικόνες θα δείτε το προσωπικό της Skaravas, να εργάζεται ώστε να δημιουργήσει έναν όμορφο επαγγελματικό χώρο γραφείου. Εγκαταστάθηκε η γυψοσανίδα, βάφτηκαν οι τοίχοι των τοίχων  και εν τέλη παραδόθηκε ο χώρος στον πελάτη έτοιμος και λειτουργικός.

Ανακαίνιση Μπάνιου